perjantai 1. tammikuuta 2010

Lissu Lagoton vuodenvaihde - lunta ja lumipalloja ...





... sekä pelkurikoiria. Eilen oli taas se ilta että raketit paukkuivat. Mutta onneksi myös lumipallot lensivät. Siis sellaiset, joita sain noutaa.

Keke-koira tuli meille yökylään ... sehän pelkää näköjään raketteja vielä enemmän kuin meidän Mimi! Keke nyypötti sängyn alla ja kuunteli radiota, että ei huomaisi paukkuja! Äiti oli nimittäin laittanut kaikki radiot ja televisiot auki, että rakettien pauke hukkuisi taustakohinaan.

Itse en ymmärrä moista. Käytiin iskän kanssa pitkällä metsäkävelyllä ja se heitteli mulle lumipalloja vaikka kuinka. Antoi mun salaa olla vapaana, vaikka Äiti vannotti pitämään kytkettynä ... tätä ei saa kertoa Äidille. Pakkasta oli aika reilusti, mutta ei silloin palele, kun on tekemistä, vaikka onkin lyhyt karva. Pikkasen meinas lumi jäätyä anturoiden väliin, mutta senhän saa pois kun käyttää hampaita. Iskä kehui että oli hieno kuutamo illalla. Oli siitä se hyöty, että näki paremmin noutaa palloja.

Puolen yön aikaan pihalla ammuttiin raketteja, eikä mua otettu mukaan. Jouduin surkeana katsomaan ikkunasta. Oli niin kiinnostavan näköistä touhua, että olisin ehdottomasti halunnut osallistua!

Nuo oheiset kuvat on otettu tänään. Ensin reipas ulkoilu ja sitten sohvalle lepäämään, aah mukavaa!

Ei kommentteja:

LOWEST 5, 28.5.2012

  • 5 Punkin poistaminen
  • 4 Toinen (tuntematon) narttu
  • 3 Trimmaus
  • 2 Korvatipat
  • 1 Eläinlääkäri