sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Minua valvotaan

On harmillista kun ei saa rauhassa syödä kanan kakka -lannoitetta ja pupun papanoita pihalla. Lukeekohan isäntäväki tätä blogia, vai mistä ne ovat huomanneet, että niin mielelläni söisin noita herkkuja? Metsässäkin valvovat, mitä suuhuni nappaan. Vaikka valvonta on tiukkaa, silti lähden mieluummin metsälenkille kuin kiertämään tylsiä jalkakäytäviä ja tien vierustoja. Eilen muuten todistelin isäntäväelle tarkkaa hajuaistiani. Kun isäntä heittää kepakon metsään, löydän sen, vaikka en tarkasti edes näe mihin se meni!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kaima-Lissulta terveisiä. Oletko maistanut nelijalkaisten hevosiksi sanottujen jättämiä isoja herkkupaloja? Täällä Oulunsalossa sattuu joskus niihin törmäämään ja ovat suurta herkkua pupun papanoiden lisäksi. Ihmiset kyllä karjuu ja huutaa heti kun huomaavat minun ottaneen sellaisen suuhuni. Kateellisia taitavat olla ja niinpä hotkin ja nielaisen pallerot mahdollisimman nopeasti.
Isäntäväki tykkää kovasti lukea blogia!

Viki, Lagotto Romagnolo kirjoitti...

Tuollaiset jätökset on arkipäivää täällä Kaarinassakin! Joka yö joku käy laittamassa meidän pihan taas täyteen ihania pieniä papanoita! Minusta voit lukea lisää täältä:
http://tulansorpresabianca.blogspot.com/ Hassua - olemme valinneet ihan smanlaiset Blogit!

LOWEST 5, 28.5.2012

  • 5 Punkin poistaminen
  • 4 Toinen (tuntematon) narttu
  • 3 Trimmaus
  • 2 Korvatipat
  • 1 Eläinlääkäri